Megoldásaink

Komplex webes megoldások vállalkozásodnak.

Weboldal fejlesztés

A digitális megjelenés legfőbb alappillére egy igazán jó weboldal. Komplex webes megoldásainkkal, vállaljuk weboldalak, webshopok, blogok, landing page-ek építését, átalakítását.

Nem csak WordPress keretrendszerben, hanem egyedi megoldások fejlesztésével segítünk céljaid elérését. A sikeres, folyamatosan fejlődő vállalkozásoknak több kell, mint egy sablonos weboldal.

Webáruház készítés

Manapság a technológiák rohamos tempóban fejlődnek. Így van ez az online kereskedelem, illetve a webáruházak terén is. Törekszünk arra, hogy folyamatosan figyelve a piaci igényeket és az újonnan megjelenő technológiákat, mindig naprakész megoldásokat tudjunk nyújtani Ügyfeleink számára. Eredményes webáruházakat készítünk korlátlan funkciókkal, szoftverintegrációkkal WordPress+WooCommerce, Shoprenter és Opencart keretrendszerben is.

Egyedi integrációk, automatizációk

Ha egy webáruház nagy forgalommal rendelkezik, akkor elengedhetetlen, hogy megfelelő integrációval rendelkezzen. Az eltérő szoftverek összekapcsolása segítségével a webáruház sokkal hatékonyabban működhet, és csökkenthető a manuális munka aránya. Az integráció és az automatizáció már nem csak kiváltság, hanem szükséges feltétel a webáruház hatékonyságnövelése érdekében.

Karbantartás

Professzionális karbantartási szolgáltatást kínálunk weboldaladnak, amely magában foglalja a modulok naprakészen tartását és a technikai supportot. Hibaelhárítást is végzünk, ha szükséges, hogy weboldalad minél kevesebb időre essen ki a működésből. Bízd ránk weboldalad zavartalan üzemeltetését!

Arculat tervezés

Mára elengedhetetlen, hogy egy termék vagy szolgáltatás kiemelkedjen és maradandó benyomást tegyen a piacon. Egy minőségi logó és weboldal éppúgy kötelező eleme egy modern céges arculatnak ahogyan a közösségi média arculat is. Az igényes és megjegyezhető jelenlét rendkívül fontos.

Egy megfelelő arculattal és optimalizált weboldallal könnyebb dolgod lesz, automatikusan magasabb presztízst fog képviselni terméked vagy szolgáltatásod!

Segítünk kialakítani vállalkozásod számára a legmegfelelőbb arculatot, egységes letisztult megjelenéssel biztosítva azt amit valóban képvisel.

Online marketing

Hiába tökéletes weboldalad, ha senki nem tud róla! Segítünk, hogy vállalkozásod minél több potenciális érdeklődőhöz eljusson, és növeljük az eladásokat! Mindig a számodra legmegfelelőbb stratégiát alkalmazzuk.  Segítünk a bizalomépítésben és a látogatók bevonzásában is.

Google Ads hirdetés, keresőoptimalizálás, e-mail marketing, közösségi média hirdetések kezelése.

Legutóbbi munkáink

Egyedi WordPress weboldal fejlesztés

Óbuda Békásmegyer

Az óbudai önkormányzat számára alkottunk egy modern és felhasználóbarát weboldalt, amely segít hatékonyabban kommunikálni a lakossággal és növeli az önkormányzat átláthatóságát.

Megtekintés

17.000 + ügyfelet kiszolgáló webáruház

Kutyakényelem webáruház

A Kutyakényelem számára készített webáruházunk eddig több mint 17.000 ügyfelet szolgált ki.

Megtekintés

A Gémklub – Társasjáték webáruház és bolt

Gémklub webáruház

Shoprenter keretrendszer bővítéseit, valamint a vállalatirányítási rendszerrel való integrációt fejlesztettük.

Megtekintés

Fakataszer és bejelentő rendszer

Budapest III. Kerületi fakataszter

Feladatunk volt Budapest III. Kerület faállományának térképes megjelenítése és a lakosság által használt bejelentőrendszer fejlesztése.

Megtekintés

Weboldal és regisztrációs rendszer fejlesztés

FitParade

A Fitparade Magyarország egyik legnépszerűbb egészséges életmód eseménye, amely évente több tízezer látogatót vonz.

Megtekintés

Bemutatkozó oldal egy ügyvédi irodának

Aegislegal

Arculat pixelpontos leképezése látványtervből, WordPress keretrendszerben.

Megtekintés

Szakértelem

Szakértő csapatunk az igények felmérését követően javaslatot tesz a leghatékonyabb tartalomkezelő rendszer vagy programozási nyelv és keretrendszer alkalmazására.

Változatos stack

Javascript, PHP, Laravel, Node.js, React.js, vagy amire csak szükséged lehet.

Projekt menedzsment

A folyamatok zökkenőmentességért IT projektmenedzser segíti a munkát.